Therapie bij Psychologen Arnhem

Via de behandelwijze van Psychologen Arnhem krijg je inzicht in de oorzaken van jouw probleem of klacht en wordt er direct bekeken wat er aan gedaan kan worden. Er worden realistische doelen opgesteld en bekeken hoe die verwezenlijkt kunnen worden.

Een psycholoog is geen medisch arts. Dat wil zeggen: het probleem dat je momenteel ervaart is geen botbreuk. We bieden geen pilletje tegen de pijn of gips voor het genezen. Jij gaat het werk zelf uitvoeren, maar de psycholoog gaat jou in de juiste richting helpen en de nodige handvatten bieden.

Werkwijze van Therapie Arnhem

Het is een wisselwerking tussen jou en de psycholoog. Jij brengt niet alleen je klacht, maar ook je unieke eigenschappen en vaardigheden naar de therapie. De psycholoog brengt zijn of haar ervaring, kennis en behandeltechnieken. Samen gaan we van alle opties gebruik maken met maar een doel voor ogen: zorgen dat jij als een sterker en gelukkiger mens uit de behandeling komt.

Een van de eerste stappen in de behandeling, na het bepalen van de klacht en de oorzaken daarvan, is een therapievorm vinden die het beste aansluit op jouw persoonlijkheid en behoeftes. Het kan zo zijn dat een mix van verschillende vormen van therapie het best bij jou past, of juist één specifieke. Hoe dan ook, Psychologen Arnhem biedt een behandeling op maat.

Wat er van jou verwacht wordt is: eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van onze psychologen verwachten.

Een greep uit de verschillende therapievormen bij Psychologen Arnhem

Heb je nog vragen of wil je weten of je aan het goede adres bent? Bel gerust naar 026-2022011 voor een afspraak of vul het contactformulier in.