Relatietherapie Arnhem

Relatietherapie bij een psycholoog in Arnhem.
Relatietherapie is mogelijk bij Alma Smit en Jan Aukes in Arnhem: Wij gaan samen op zoek naar wat precies de problemen zijn in jullie relatie en hier op een normale manier over praten zodat we de problemen samen aan kunnen pakken.

Relatieproblemen door verschillende verwachtingen

Conflicten en ruzies, emotionele verwijdering, onbegrip, seksuele problemen en communicatiestoornissen komen veel voor bij mensen met relatieproblemen. Er zijn vaak verschillen in verwachtingen en de wensen tussen de partners. Hierdoor ontstaan irritaties en ruzies. Als de een bijvoorbeeld tijd voor zichzelf nodig heeft, wil de ander juist praten of andersom.

Relatietherapeut Arnhem kan jullie helpen bij meer begrip en een betere communicatie.

25% van de Nederlanders heeft seksuele problemen

Een goede afstemming realiseren tussen tijd voor elkaar, gezinsleven, sociale contacten, vrijetijdsbesteding en werk is gezien de drukte vaak best lastig. De kwaliteit van de seksuele relatie wordt vaak beschouwd als een belangrijke graadmeter.

Meer dan 90% van de mensen die zich aanmelden voor relatietherapie geven aan problemen te hebben op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Je bent niet dus alleen… Wist je dat 1 op de 4 Nederlanders een probleem op seksueel gebied heeft?

Relatietherapie Arnhem kan jullie helpen bij intimiteitsproblemen.

Relatie problemen en kinderen

De invloed van problemen tussen partners kan negatieve effecten hebben op het welzijn van kinderen binnen het gezin. Zeker wanneer de opvoeding er onder gaat lijden.

Over het laatste decennium heen gekeken, maken ongeveer één miljoen kinderen per jaar een scheiding mee.

Relatietherapeut Arnhem kan jullie helpen de gezinssituatie voor de kleintjes fijner te maken.

Relatieproblemen kunnen leiden tot ziekteverzuim of psychische klachten

Relatieproblemen zijn vaak de oorzaak voor problemen op het werk of ziekteverzuim en kunnen zelfs leiden tot depressies, angststoornissen of verslavingen.

Heb je nog vragen of wil je weten of jouw hulpvraag kan worden ingevuld? Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.