Over ons – Psychologen Arnhem

Op deze pagina vindt je alle psychologen en onze GZ psycholoog die werkzaam zijn bij Psycholoog Arnhem. Meer over de psychologen weten neem dan even een kijkje hieronder of op de bijbehorende websites van de psychologen.

Contact

Wil je meer informatie over een behandelaar of een afspraak maken? Neem gerust contact met op via 026 – 20 22 011 of vul het contactformulier van Psychologen Arnhem in. We horen graag je verhaal.

Jan Aukes, Therapeut, Arnhem

Psycholoog Arnhem - Jan Aukes

Jan Aukes werkt als therapeut in Arnhem en Den Bosch. Jan geeft onder andere relatietherapie en oplossingsgerichte therapie. Daarnaast is hij wegens zijn geschiedenis bij Defensie geschikt voor therapie met militairen. De afspraken zijn ook in de avonduren mogelijk. Na de intake in Arnhem zijn afspraken in de avond en in het weekend ook mogelijk in Velp.


Alma Smit, Psycholoog, Arnhem

Psycholoog Arnhem - Alma Smit

Alma Smit is psycholoog in Arnhem en Apeldoorn. Haar specialiteiten zijn onder andere de ‘Zelf Kennis Methode’, Relatietherapie en EMDR. Het is bij Alma ook mogelijk om de therapie in het Engels te volgen.


Jedidja Borkent, Psycholoog, Arnhem

Psycholoog Arnhem - Jedidja Borkent

Jedidja Borkent is psycholoog in Arnhem. Zij behandelt onder andere angstklachten, burnout en depressie door middel van cognitieve gedragstherapie. Je kunt bij Jedidja ook terecht met ADHD moeilijkheden en voor traumaverwerking (EMDR).